Tasarım Doğrulama ve Optimizasyonu için Ölçeklenebilir Simülasyon

Üretim öncesinde tasarım sorunlarını tespit edip çözmek, fiziksel prototiplere olan ihtiyacı azaltarak maliyetleri ve teslim süresini önemli ölçüde düşürür. Solid Edge portföyü, dijital olarak tasarımları optimize etmek ve doğrulamak için güçlü araçlar sunar.

Yetenekler

Başlangıçtan Bitişe, İhtiyaçlarınızı Karşılayan Araçlar

Parça ve montaj tasarımlarının dijital doğrulamasından sonlu elemanlar analizine, tam entegre hesaplamalı akışkanlar dinamiğine kadar, Solid Edge, ihtiyaçlarınıza uygun sağlam simülasyon yetenekleri sunar.

Solid Edge Simülasyonu

Dahili sonlu elemanlar analizi (FEA), tasarım mühendislerinin Solid Edge ortamında parça ve montaj tasarımlarını dijital olarak doğrulamalarını sağlar. Solid Edge Simülasyonu, fiziksel prototip ihtiyacını önemli ölçüde azaltarak malzeme ve test maliyetlerinizi düşürür ve tasarım süresinden tasarruf etmenize olanak tanır.

Solid Edge için Simcenter FLOEFD

Tamamen Solid Edge’e entegre edilmiş olan Simcenter FLOEFD, CAD ortamlarının gücünü hesaplamalı akışkanlar dinamiği (CFD) analizine genişletir ve akışkan akışı, ısı transferi ve elektromanyetik etkiler için ürün performansını ve güvenilirliğini optimize eder.

Solid Edge için Simcenter Flomaster

Termal akışkan sistemlerini modellemek için hızlı, esnek ve doğru bir çözüm olan Simcenter Flomaster, CAD verilerine dayalı olarak otomatik olarak bir model oluşturur ve boru hatlarındaki akış hızı, sıcaklık ve basınç düşüşünün hesaplanması ve görselleştirilmesine yardımcı olur. 1D ortamında çalışır.

Prototipler sanal bir dünyada oluşturuldu. İlk ürün, nihai üründür. Ekranımda gördüğüm şey, gerçekten orada olacak olandır.

Peter van Harrewijn, Engineer, Hydrauvision

Video

Hydrauvision, Basınçla Nasıl Başa Çıkıyor?

Hydrauvision ürünleri, zorlu ortamlarda kullanıldıkları için en sert testlere tabi tutulur ve önemli operasyonel ve çevresel strese dayanmalıdır. Ayrıca, denizcilik uygulamalarında kullanıldıkları için, ürünlerin sevkiyatı öncesinde sıkı düzenleyici uyum standartlarını geçmeleri gerekmektedir. Hydrauvision’un müşterileri yüksek kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık bekler; bunun yanı sıra hızlı yanıt ve hızlı teslimat süresi de beklerler.

TEKLİF FORMU