Data Yönetimi

Başlangıç düzeyindeki küçük işletmelerden, dağıtık operasyonlara sahip daha büyük üreticilere kadar her türlü üreticinin ihtiyaçlarını karşılayan ölçeklenebilir CAD veri yönetim çözümleri.

Ürün Veri Yönetiminin İş Değeri

Üretim organizasyonları, ürünlerini tasarlayıp üretirken oluşturdukları hızlı büyüyen veri hacmi ile etkili bir şekilde çalışmakta zorlanabilirler. Sektör analistlerinin yaptığı araştırmalar, etkili veri yönetim çözümleri uygulayan üreticilerin şunları sağladığını göstermektedir:

2.7x

3x

2.7x

2.7x

İhtiyaç duydukları verilere ulaşmada “çok etkili” olma olasılıkları daha yüksektir.

Tasarım projelerini yönetmede “çok etkili” olma olasılıkları daha yüksektir.

Diğerleriyle veri paylaşmada “çok etkili” olma olasılıkları daha yüksektir.

Üretime doğru verileri sağlama konusunda “çok etkili” olma olasılıkları daha yüksektir.

Yetenekler

Ürün Geliştirme Performansını İyileştirmek

Solid Edge, küçükten büyüğe çeşitli üretim organizasyonlarının basit veya oldukça karmaşık ürünler tasarlarken değişen ihtiyaçlarını karşılamak için ölçeklenebilir bir veri yönetim çözümleri seti sunar. Solid Edge CAD veri yönetim çözümleri, sektör analistleri tarafından belirlenen ve ürün geliştirme performansını artıran önemli eylemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Çözümler, Solid Edge ile birlikte sunulan entegre veri yönetim yeteneklerinden, Teamcenter®’ın kapsamlı CAD veri yönetimi ve ürün yaşam döngüsü yönetimi (PLM) yeteneklerine kadar uzanmaktadır.

Solid Edge Yetenekleri
Solid Edge, temel 3D CAD yazılımının ayrılmaz bir parçası olarak birçok veri yönetim yeteneğine sahiptir. Bu yetenekler arasında, kullanıcıların parça ve montajların küçük resimlerini görüntülemelerini sağlayan Windows Gezgini’ne entegrasyon ve Revizyon Yöneticisi ile Görüntüleme ve İşaretleme gibi araçlarda Solid Edge dosyalarını açmak için sağ tıklama işlemleri yer almaktadır.
Solid Edge için Teamcenter Entegrasyonu
Teamcenter®, Solid Edge verilerinizi yakalamanızı, yönetmenizi ve paylaşmanızı sağlar. 3D modellerinizi ve 2D çizimlerinizi tasarım ve üretim ekiplerinin erişimi için tek bir ürün veri kaynağına eklemenizi mümkün kılar. Teamcenter, tasarımdan üretime geçiş sürecinizi optimize etmek için kapsamlı bir PLM (Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi) aralığı sunar.

TEKLİF FORMU